Vi tænker på miljøet

Oprettet d.

Vi synes det er super spændende, at vi nu kan introducere vores første dansk producerede bioplast produkt - et kongresmærke fremstillet af sukkerrør, som er anvendeligt i rigtig mange sammenhænge. Vi har valgt at koble bioplast skiltet sammen med en nøglesnor af genbrugsplast og sammen med tilhørende indstiksark fra FSC mærket produktion. Det giver en pakkeløsning, som du med god samvittighed kan lægge i indkøbskurven.

Når al det er sagt, har vi jo igennem alle årene haft fokus på miljøet, hvorfor vi til stadighed udvikler og producerer mange af vores produkter her i Danmark. Det betyder, at vi hele tiden er nødt til at udvikle både vores produkter og vores produktion for at kun leve op til de høje krav til miljø og arbejdsforhold, som er i Danmark. Det giver en kontinuerlig udvikling, som vi er glade for, idet det samtidig sikrer, at vi altid følger med i de nyeste trends.

Vi håber I vil tage godt imod vores nyeste skud på stammen - vores bioplast kongresmærke - så vi sammen kan sikre miljøet også i fremtiden.